Tha photojobb

Jag bara säger det; Fan vad kul det är att stöta på trevliga människor som kommunicerar trevligt och uppskattar det man gör. Det är sådana människor som får det jag håller på med att verka roligare. :)

Vi lånar inte längre

Nu har vi vårat egna. Det är uunderbartunderbartunderbart! Jag har min kärlek till kamera, och vi har vår kärlek Izzi. Ja, nu är hon hemma. En åtta veckors Australian Shepherd med färg Blue merle. Hon kissar på sig när hon blir överglad, ganska charmigt men inte bra i längden. Hoppas att hon lär sig att behärska sig. Hur än, så är hon ju alltid söt.


Izzi o dadda

Jag har funderat på det här med snarkning. Jag disskuterade med mamma och pappa som tyckte si och så, men jag står fast vid vad jag kom fram till!
Alla typer av djur, inklusive människor är utsatta för att bli byten. Då, speciellt under sömn så måste ju alla ha eller haft i ursprung att skydda sig själv genom diskret tystnad. Men vi människor snarkar! Vi var väl lika utsatta för att bli byten som vilket djur som helst? Varför snarkar människan? Har vi totalt mist vårt ursprung? Har vi verkligen sån makt och skydd att vi kan ligga och snarka högt? Det känns helt fel, eller så är vi så högt utvecklande att vi kan snarka då vi vet att vi har skydd. Medan det tar långt tid för djur att ändra på sådant.
Nä, detta med snarkning förstår jag mig inte på. Tycker att det är helt onödigt, jag som verkligen inte kan sova när någon snarkar, men när tvättmaskiner gör jordbävning i hela huset så sover jag. Skumt

Jag tror att jag sover på detta. Ska se om Sudden vill dela säng med mig och Izzi :)
Nattinatti

Tävling.

Snart är det dags att börja räkna ner timmarna till Lördag morgon. Jag känner mig inte alls så förberedd som det var tänkt. Vi har tappat så mycket som egentligen skulle ha varit så mycket mer nu. Men, jag får göra det bästa av situationen - tunga boots i T1n. Även om hon inte orkar gå på i ökad så har vi i alla fall en kort bra tölt med lyft. Vi tävlar bara en gång, jag tycker att jag kan få fuska och sen köra ordentligt efteråt. Rakt bett var inte Flugas grej, jag gav henne ett par gånger, men hon envisades med att protestera. Så jag red med det vanliga tredelade och allt blev bättre. Idag blev det dock stång, vilket det nog också blir till tävlingen. Utan spänd kedja så klart. Så länge hästen trivs så tycker jag att det är ett bra bett. Det finns ju fler kriterier som jag har för att ha bettet, men trivseln är viktigast.

Jag är trött, mucho trött. Imorgon är en viktig dag typ. Först ska en tjej kolla på Lysa. Hon sover i långnäs inatt och imorgon natt. Så det blir nog farväl Lysa, kanske. Sen ska jag rida för Gisli på Strokkurbanan. Mehehe, det blir nog vila för Flug på fredag, så alla muskler hinner att återhämta sig. De senaste dagarna har blivit mycket gångartsträning, spec tölt.

Nu ni tappra människor som orkar läsa mitt strunt, ska jag avsluta detta inlägget. I brist på något att skriva.


pics

Pengar in, pengar ut. Det är inte lätt. Men jag har tur, hade inte fixat sommarjobb, men jag jobbar på turridningar o säljer bilder. Det är brabra.

Igår köpte jag finaste födelsedagspresenten till bästaste! <3

Var på Öland igår med och kollade på hästarna och gjorde ett tappert försök med RAW bilder som inte blev någon höjdare. Aja, en dag kanske jag lär mig att få en snygg känsla i naturbilder. Jag kan ju åtminstånde fota hästar.

Jag har inte så mycket o skriva, så ni får se bilder!


Híma o jag, söt hest i bakgrunden.


Vakkur himmel på Öland


Jag tycker den blev otroligt charmig ;)


Å jag som ser ut som jag vet inte vad xD

Ah, det var väl kul med bilder? Skitbra bilder menar jag ;D höhö


Idag ska vi äta lax och sånt lyx. MUMSMUMS! Igår åt vi makrill.


Nu ska jag gå och klä på mig och borsta håret ^^ Farväl folk

Mitt hus

Jag skriver numera i min bok, som inte är vilken bok som helst, utan en dagbok med kalender i!  Så nu antecknar jag det mesta, som födelsedagar, inkomster och utkomster, vad jag gjorde för minnesvärt den dagen och så vidare. Nu låter jag kanske jättehurtig, men jag kan ju erkänna att jag brukar fylla i sisådär någon dag efter då mamma påmint mig. Men det räknas ju egentligen inte. Det beror ju på hur man ser det. Förresten så kommer jag eventuellt kunna hålla koll på alla prov eftersom jag lär skriva upp dem! Duktigaste jag!

1 Juli 2008
Ringde om en kamera 40D.


Ja, det lär vara den bästa dagen på väldigt länge. Den underbara kameran till ett skitbra pris fanns kvar. Han kunde hålla den till mig! Han köpte till och med ett minneskort när jag hade undrat om det fanns till. Bara för att jag lät så trevlig och hade en härlig dialekt. Se så man kan charma stockholmarna.

Sedan Tyrfingur blev såld så har jag nästintill gått på tå inombords. Nu är det en dag kvar tills min kamera beräknas komma hem till mig. Jag kommer att bli hel igen! Jag kommer att kunna fota när jag vill, med min bästaste mysiga kamera! <3

Nu ska jag gå och göra lite hemliga saker, mohaha
Pyss o kjam MELINA


RSS 2.0