Tänka sig

Ja, tänka sig vad mycket lycka lite fotografering kan göra. Samanlagt på tre dagar har jag, efter genomrensning, fotat 1128 bilder ungefär. Vad det skulle ha blivit innan rensningen skulle varit intressant att vetat.

Det är någonting med att fota. Man liksom fångar sina ögonblick på bild. Man kan spara dem och visa för andra vad man har sett. Dessutom kan man ändra den och drömma den ännu bättre. Man ser sig själv bra på bild. För då är man fryst på bilden, det perfekta ögonblicket då man gillar sitt utseende. Ur ett perspektiv som man själv gillar. Det är så fusk egentligen, det ser så tillgjort ut. Fast det enda man gör är att vinkla, poséra med ansiktet och knäpper en bild. Men, det är någonting med att fota, någonting man själv fångar på bild och visar andra.
Jag verkligen ä l s k a r det.

image41


Farväl, dags att bege sig.

Vilken dag!

Oh vilken dag! Idag är jag kollade mejlen hade jag fått mejl från Pia som skrev att jag har fått jobbet att fota på SM! En glad jag var det då. Sen red jag Fluga som går jättebra nu, Sanna fotade och fick Bra bilder :D Såna här dagar gillar jag. Borde vara såa oftare tycker jag. Dessutom så handlade jag inget godis/chips i stan. Onej jag köpte mango och päron. Duktiga Mel :D

image40


Jag vill!

Jag blev ju tillfrågad av en som sitter i SM-arrangemanget om att fota på SM. Då skulle jag få gratis mat, boende, inträde. Nu går jag och väntar och väntar om svar på att det blir jag. Jag var en av de aktuella kandinaterna. Det är tydligen många som tycker att jag är duktig och ska få fota. De ska ha möta nu nån gång, vet ej om de haft. Men jag blir tokig, jag vill veta nuuu. Jag vill fota! Mina bilder kommer att finnas överallt! I landslagsbroschyren, i Islandshästen, i SIFs bildbank, på tryck och så vidare. Oh, det är så stort. Jag vill verkligen!!!


Min hemsida är lite på G nu. Jag ska Faktiskt inte bara ha hästbilder, utan även manipulerade bilder som den nedanför. Oh, jag älskar mina ögon ibland, de är så snygga. Sen ögonbrynen, vad vore jag utan mina ögonbryn?! Love.  ^^
image38

Förresten, jag har kodat min design HELT själv! Jag är så bra ;D

Ett sent skrivande.

Nej men oj, har jag missat att uppdatera? Ärligt talat, vem läser ändå min blogg? ;)

Idag var jag en duktig och skrev klart min reflektion om våran uppsats "Jämförelsen" som vi hade för några månader sen... Jag tyckte ändå att jag var duktig som fick ihop en reflektion, jag har inte haft en aning om hur jag ska formulera mig. Den handlade i alla fall om Kristendomen och Buddismen, jag jämförde de två religionerna.

Usch, angående Kristendomen, jag vet inte längre vad jag ska tro. Men då jag hela tiden tänker att människorna som skrev om Guds skapelser, Eva och Adam, Jesus och allt som står där i, de visste ju ingenting om hur världen var uppbyggd, hur saker och ting var till, hur det gick till. Det känns så självklart att de hittade på en egen lösning för att ha en trygghet och något att tro på. Men så sa någon till mig att det borde krävas en högre makt än bara naturen för att skapa allt unikt liv som finns. Jag menar kolla hur vi är uppbyggda, allt känns egentligen så genomtänkt. Men å andra sidan så står det ju inte i Bibeln någonting om dinusauriena(?), det borde ju ha funnits spår efter dem och hur djuren såg ut. Bara en tanke... Hinduismen är ju faktiskt äldre än Kristendomen och all Guds tro, vad jag har uppfattat, så då borde väl hinduerna märkt av ex. Jesus och hans under? Egentligen kan jag ju inte ha fel, detta är väl mera en åsikt och personlig uppfattning.

Vännerna där hemma saknar mig, vilket på sätt och vis känns så bra, jag saknar er också. Dock döljer jag det lite för att inte bli allt för deprimerad och få hemlängtan, jag ska klara detta nu. Jag skall skärpa mig och göra mina föräldrar stolta.

Fluga är fortfarande lite snorig, fast hon är ju vitsnorig vilket inte ska vara någon fara. Idag på lektionen gick det relativt bra, hon börjar lyssna mer och mer på magförhållningar. Det känns bra.

image37
Fluga och jag. Foto av Malin L.

Nu ska jag gå och lägga mig, jag går och lägger mig på tok försent hela tiden, jag blir galen på mig själv.
"Eh oj det har gått en timma..." hmp. Men jag har faktiskt en god anlening, Ebba ringde, blir så glader!


Har jag inte gått och lagt mig än? Fan, det ska jag göra nu. Må väl folket.

/Melina

RSS 2.0