Hästin

Ja, Fluga är gulsnoriggeggig. Dock har hon ingen feber. Stackars liten, nu kan hon ju inte bli riden, jag tror att hon verkligen sörjer. Hehe. Hon är i alla fall pigg och glad.

Nu har påskveckan börjat, och idag inhandlade jag massor av mat. Så jag överlever nog. :D

image36
Jag ser jätteliten ut. Aw, hästin ser stor och högbent ut <3



(Jättetråkigt inlägg, I know...)


Bildbooomb

Min stackars lilla häst har både varit febrig, snorig och hostar som en tok. Uschauscha. Kan inte influensan försvinna snart? En stor katastrof är vad det är! Dessutom hostar många hästar här, kan det vara halmen? Det borde inte vara det eftersom lösdriftarna också hostar. Hm, vi borde verkligen kolla upp det.

Idag har jag gjort mest ingenting. Kollat på Greys Anatomi, suttit vid datorn och tagit in hästar. Uh, överansträngande dag. Jag som bestämde mig för att börja motionera... Gah

Men idag fick jag bilder från Malin som fotade mig och Fluga i tisdags. Så här kommer en liten bildbomb! ;)

image24
Såhär snygga benlyft i kort samlad tlt har Fluga fått nu!

image26
HÖHÖ, jag skojade bara. Alla vet väl att hon kan lyfta på benen på komando ;)

image27
Så här söt är Ástin Flugin Hästin :D

image28
"Vad fan håller du på med?" Haha, söt hästin ^^

image29
Fin hästin. Lär henne att lyfta på fossingarna så i tölt? (A) (efter takt, form osv..)

image31
Spring Fluga, spriiiiiing. Höpp höpp

image32
Kooom igen, visa att du har pass i blodet ;D ehe

image35
Ja, så går vi in i snöhögen och bryter benen xD Snyggve :D


Här var några bilder på Hästin. Hon är så mysigosigos ibland ^^ hihi.

Dillebladet

Idag utgavs årets Dilleblad, skapat av oss ettor. Det bjöds även på cider, salta pinnar och ostbågar. I Dillebladet fick vi ihop ungefär tjugofyra artiklar. Dock så saknades ungefär tre artiklar, men det skall vi årgärda. :)
Alltid trevligt att äta. Just nu sitter jag och tjockar salta pinnar. Man blir ju typ beroende. Sånt är farligt.

Somliga missöden har hänt här på Dille, missförstånd och andra hyss. Dock så tycker jag att det blir för mycket väsen av så små grejer. Men vad sjutton, alla lär vi oss ju av det i alla fall. Så det är rätt bra med misstag och sånt.

Idag åker många Dillebarn till HemHem, så vi blir jättenågra kvar på gården. Det kommer att bli så tyst och SKÖNT! Kan ligga och sova hela dagarna utan att ligga vaken av alla skratt och prat i köket, samt skrammel med köksredskaper och smällar i dörrarna, knarrande golv och så vidare. Det blir bara jag och Carro i huset, bra det för hon har ju inte tendensen att göra så mycker väsen ifrån sig direkt. Mihihih, det är en bra egenskap! ^^

Igår fotade kära lilla Malin mig och Ástin Flugin Hästin (hon heter egentligen bara Fluga). Malin fick snajsiga bilder som jag snart hoppas kunna visa för er, kära läsare somärdåligapåattkommentera. Om det ens nu är någon som läser? Det vore ju en skam att undgå min blogg som är så givande och intressant. ;)

Nog för, för stunden. Kanske jag kastar in några bilder inom en snar framtid. Bilder är bra, braigare än text!

Lev gott! /Melina


På hugget igen.

Nu har jag inte bloggat på ett tag. Det beror mestadels på att jag inte haft någon tillgång till dator över helgen, den jag lånade av skolan är helt död, med eller utan laddare. Jag blir så trött.

I Fredags red jag, det gick bra tror jag. Min häst måste bara lära sig att lyfta lite mer på alla fyra ben, samt ge efter i hals och nacke så hon får en trevlig hållning. (det är så när man är lite utseendefixserad) Tänk om man kunde förklara det för henne, så mycket enklare allt skulle bli då. Eller skulle hon kicka till mig.

I Lördags hände det farliga saker på Dille. Gud ja, alla dog. Eller inte. Det var även melodifestivalen. Jag sörjer STORT med Rongerdalarna att de inte vann, de var ju hur coola som helst. ^________^ Dock så tror jag att det kommer att gå bra för Charlotte, bättre än för The Ark i alla fall. Dom är inte coola någonstans.

Idag är det näst sista dagen tills vi har lov. Imorgon skoldag, sedan är vi lediga resten av veckan, samt hela veckan därpå. Det blir bara några få elever kvar på Dille, FYFAN VAD SKÖNT! Jag har flyttat ut min säng till TVn, och satt ihop den med soffan, då kan jag ligga och glo på TVn hela tiden. Dock så ska jag ta lite vara på mitt liv och börja morgonmotionera, ska ju ändå ut med Fluga på morgonarna, så då kan jag ju lika gärna traska en runda på morgonen så får jag känna att jag gjort dagens motion. Sen kan man ju kasta in lite sit-ups på kvällarna. (Jag kommer säkerligen att göra detta varje dag.....)

Nu funderar jag i mitt stilla sinne om jag ska ut och rida lite. Jag är ledig fram tills lunch tror jag, då kan jag ju lika gärna rida så har jag det ur världen. Men vad ska jag göra med Hästin idag? Måste ju försöka att variera lite... Töltträna gör jag ju så ofta, men förvisso måste man ju ta vara på de snötäckta vägarna när de väl finns, hm. I så fall jag kan ju tömmköra eller longera imorgon, med bommar och sånt. Hon har faktiskt vilat i två dagar nu, så ni inte tror att jag kör allt för intensivt med Hästin.

Ástin Flugin Hästin, here I cooome! :)

image22

Hejdå gott folk. Nu ska jag gå ut och leka försökavaraduktigochfåutnågontingavmigochFluga. ^^

Kära gott folk...

Kolla! Tredje dagen i rad som jag skriver ett inlägg i bloggen. Det är tamejfan duktigt av mig.
Nu precis slutade vi lektionen, det snöar ute, det skulle ju bli vår nu?! Hur som helst ska jag nog ta och kuta ut till Hästin, hon behöver banta. Dessutom så har jag studietid fram till lunch, så då kan man lika gärna ut och håppla lite. Resten av dagen så har vi Arbetsliv-naturbruk, WOHO vad kul det ääär. Till kvällen lär jag svulla godis eller nånting. Jag är så himla nyttig av mig, ni vet livet på Dille. Hoppas att det händer något trevligt imorgon i alla fall..
Men nu då ska jag kuta till Norra och dra på mig lämpliga ridkläder och ut å rida. Poff borta.

Inte vet jag

Mitt huvud är en katastrof. Jag säger bara det. Jag kan sitta/stå i minst 10 min och fundera på om jag ska rida i ridhuset eller om jag ska longera. Bara såna onödiga funderingar tar mycket av dyrbara tid. För mitt liv är ju så intressant att jag har tider att hålla Heela tiden. Inte. Se här, nu sitter jag och skriver ett onödigt inlägg som inte ens är intressant.

Undrar vad jag ska göra med Hästin idag. Om jag rider i ridhuset blir det förmodligen en massor av mjukgörande vilket jag kan förstå om hon tröttnar på snart. Rider jag ute så töltar jag runt överallt och känner att jag inte får ut så mycket av. Rider jag längst vägen ut så får hon säkert för sig att inte lyssna, då jag måste sitta och tjafsa med henne. Förbaskat. Longering/tömmköring ger ju direkt inte så jättemycket, eller ju klart att det gör men det är rätt långtråkigt. Vad ska jag göra? Hm. Jag har ju trots allt hela dagen på mig att fundera ut det. '

Idag ska jag i alla fall till stan och köpa massor av mat till helgen och den kommande nästa vecka, det är ju påsklov och det är bara jag och Carro som kommer att vara kvar i mitt hus. Jisses vad lugnt och tyst det kommer att bli, kan sjunga halsen av mig. Carro lär lida. Men om jag nu ska till stan så kanske jag bara longerar när jag kommer hem. Nu var ju det nästan löst. Vilken tur.


Någon som vet hur man ändrar designen och så på själva bloggen? Denna är ganska trist om man säger så..

En spännande upptäckt

Jag kom på att, AHA, jag skapa en blogg. Jag gick in på blogg.se för att skapa en blogg. Självklart ville jag heta Sursill, men det gick inte för användarnamnet var redan upptaget. Vad var det för idiot som hette Sursill tänkte jag. Jag sökte på sursill.blogg.se och där stod det lite Melina Svendén och sånt. Idioten var jag som gjorde denna bloggen för över ett halvår sedan. Hoppsan hoppsan. Kanske skulle ta och berätta lite om dagarna i mitt liv nu när jag har en blogg som legat och samlat damm.

Jag hittade också massor av gamla bilder som jag av någon anledning lade in då, ett inlägg som aldrig blev publicerat. Här synd i alla fall Magnus Skúlason och Hraunur frá Efri-Raudalæk.  
image9

Tänk vad man kan hitta då man bara sitter och trycker överallt som jag har tendensen att göra.


Men nu är det dags att pysa ut till Flugin hästin, trots att jag har ont Överallt så får jag plåga mig på henne, annars går hon ju och blir fet igen.

/Melina

RSS 2.0