Mys

Jag dricker te och äter knäckebröd med ost. Det är världens godaste en sen kväll när man inte har annat för sig :) Nu vet ni det ^^ Farväl


Midsommar

Vad ska man säga? Jag var på Öland, i centrum av allt festande. Det var förbannat mycket folk och drag. Kul hade jag också. Så nu är jag lite sliten så att säga, det hör ju inte till vanligheterna att dricka två dagar i rad direkt.
Öland måste nog vara det mest ungdomsberikta stället på midsommar, eller ja folk i övrigt som åker dit och super. Hieregu!
Dit åker jag nästa år igen =)


Vi vet

Kycklingsallad, det är gott och dessutom inte så värst onyttigt. Förutom den pizzabottnen som finns där. Varför har man en sån? Kanske folk tänker "Ja nu ska jag vara nyttig och köpa kycklingsallad" och så finns det ändå onyttigt bröd, som man bara måste äta av i alla fall? Timmernabbens pizzeria kan vara bra, men inte med deras sallader! Då tycker då jag att Rhodospizzerian i Mönsterås är bättre. Där får man en stor burk med sallad och grejer. Det kör jag på nästa gång.

Min ettåriga Híma är så vacker! Jag börjar äntligen plocka på mig hästar som i alla fall är fina till utseendet. Hon, Naffe och Tyffe har gått på Öland ett antal veckor nu. Vi hämtade hem Tyffe igår. Idag kom Godi, en fyra åring som jag ska fortsätta inridningen på. Han kommer att bli en kul ridhäst. Så vaken, pigg och alert.

Fluga bara traskar omkring i sin lilla hage med Lysa och är allmänt söt och rastlös. Jag lovar att hon vill att jag ska sätta igång och hårdträna henne nu, ha ha. Men tänk om Lysa kunde gett fan i att sparka henne, då hade allt varit bättre. Vilket elände, jag som aldrig har skadade hästar. Agga var en klippa. Stund fick förvisso spatt och krånglade, men ändå? Är det nu mitt straff kommer? Jag har i alla fall en ny liten bäbis att rida, fast allt är ju från början, men så var det ju med Flug också.

Är det någon som läser min blogg? Bara en liten handuppräckning? Så jag vet i fall jag ska ödsla tid på att beklaga mig och säga mina onödiga åsikter? Finns ju annat vettigt man kan göra så här dags, exempel att sova.

Det bränner på min näsa, nu, just nu. Varför gör de det? Varför kan skinnet under ögonen få ryck ibland? Varför kan fingrarna domna fast ibland när man hållit dem i en konstig position? Bara så där rent spontant får man frågor som ingen kan svara på. Jag kan inte förstå...


PUSS PÅ ER!

Snygging
Híma från Östra Greda


Hers eyes they closed, hers last were spoked

jo

Efter evig väntan kom svar. Allt blev fel


Mitt liv

Jag anser att man själv väljer vägen och tillståndet man lever i. Förvisso har man mer eller mindre kapacitet att gå längre. Mycket hänger ju på det liv man lärt sig att leva i. Jag har valt mitt, och är också rätt nöjd med min tillvaro. Jag kan aldrig klandra någon annan än mig själv. Men många gör det, många tycker och tänker det ena och det andra. Jag finner det en aning ogenomtänkt. Ibland kan saker irritera mig så att jag väljer att ta avstånd i från det. Varför ska jag sitta och predika inför något som ibland kan framstå som en vägg? Mitt liv, detta är mitt liv. Jag bestämmer själv hur jag vill gå till väga med situationerna jag upplever. Om andra inte kan respektera det så är det inte min sak att göra någonting åt det. Det är inte jag som ska öppna deras ögon.

Idag upptäckte jag att min kära lilla häst var svullen på vänster framben, ja, lilla Lysa hade sparkat henne. Så ja, min häst är halt. Inte så förbannat kul, tycker hon har fått tillräckligt mycket vila nu!


Spendera, reagera, leverera
Låt leva, låt svara, låt vara



Min hemsida är nu under styr, fotoalbumet funkar äntligen som det ska. Vilken lättnad att det är fixat.
www.svenden.info.se

Gapar och skriker

Ja, för det är precis det jag gör med jämna mellanrum. Det är såå roande för alla stackars Norrabarn som ser mig omkring hoppande som en jävla idiot. Men sånt kan väl vara trevligt ibland. Förutom att man får lite ont i halsen och blir trött i huvudet.

Jag har gjort psykiska förändringar nu. Jag är förbannat duktig må jag säga. Jo jag lägger allt depp bakom mig, tänker lite längre än vad jag brukar och är glad för jämnan. Sånt måste ju vara lite bra tror jag. Jag är trött på skiten nu.

Idag så föddes valpen som vi ska ha! Helt underbar liten flicka. Hon ser ut ungefär som Molly fast ljusare. Så om två månader har vi en vovvs.

Men nu blev det ju ett nytt styckte igen :O Hur snyggt är det då? Då tror ni ju att jag är lat och inte orkar skriva mycket om sakerna. Men det är faktiskt inte så, jag lovar. Fast å andra sidan så har jag ju tidigare skrivit långa stycken. Så jag kanske inte är helt ute i alla fall. Men ni kanske menar för idag? Jaha, men jag kan förklara mig faktiskt! Jag sitter och sjunger, så då orkar man inte skriva lika mycket, eller orkar och orkar, man koncentrerar sig ju då man sjunger. Jag kan faktiskt inte skriva samtidigt som jag sjunger. Jag tror inte att du heller kan det. Så sluta gnäll nu!

Snart slutar vi. Då kommer mamma och pappa och hämtar mig. Min feta bror ville inte följa med, fast det gör ju inget egentligen eftersom jag har så mycket packning.  Usch och fy för att dra hem allt.
Idag städade vi förresten, jag hade äckeltoaletten där uppe, fast frivilligt eftersom alla andra vägrade. Så jag har med andra ord torkat norrabarnens bajs och Jens och Johans kiss från toalettringen!! Men vadå, det är väl mysigt.

Förresten så dog bilddagboken precis. Jag hatar bilddagboken, den vill inte visa mina snygga bilder som jag laddar upp. Nu helt plötsligt är den avstängd fram till typ sjutiden. MORR PÅ DEN. Hur ska vi leva utan bilddagboken liksom? Vart ska vi lägga upp onödiga bilder och texter? Jag undrar jag. Jag laddade upp en bild Två gånger med min tjusiga dikt, och inte fan funkar det. Dåligt tycker jag. Därför skriver jag min dikt här som en sådär charmig avslutning ;D

Farväl. Dö inte! //Melina

image44

Pojke dansar kring eld
hoppar över lågornas toppar
leker med ödets vägar
talar med skenets orakel
pojke finner inte sin väg.


RSS 2.0